Here you can translate kalmarvatten.se into your language.

Lediga tjänster

Vi är ett bolag som värnar om vår personal och arbetar med  delaktighet och ständiga förbättringar. Träning på arbetstid ingår som en arbetsuppgift. Vårt mål är att pensionera friska medarbetare! 

Vi söker nya medarbetare till följande tjänster:

El- och automationstekniker - noggrann person sökes för underhåll, drift och nyinstallationer av elektronik. Sista dag för ansökan är 28 augusti. 

VA-tekniker - ett självständigt arbete som fokuserar på det proaktiva arbetet med utredningar, förbättringar och åtgärder på vårt viktiga ledningsnät. Sista dag för ansökan är 20 augusti. 

Rörläggare - pålitlig och servicemedveten person som vill bidra i arbetet med att förnya, underhålla och nyanlägga Kalmars VA-ledningsnät! Sista dag för ansökan är 20 augusti. 

Verksamhetsutvecklare - driftig och strukturerad person med känsla för förbättringsarbete sökes. Sista dag för ansökan var 4 augusti. Rekryteringsprocessen är påbörjad.

Investeringscontroller - analytisk person med vana av redovisning i större projekt. Sista dag för ansökan var 4 augusti. Vikariat. Rekryteringsprocessen är påbörjad.

När vi har tjänster utlysta hittar du dem här, på Offentliga Jobb och på Platsbanken. Kontakta gärna oss om du har frågor kring att jobba hos oss. Kontakter till HR/stabschef finns här

Förbättringsförslag